30 Ekim 2012 Salı

Ankara Düğün ve Nişan Mekanları-1-

       Düğün hazırlıklarının temel konusu bu galiba;d En yorucu olanlardan birisi aynı zamanda.Araştırma aşamasında internet başında geçirdiğimiz zamanları düşününce böyle bir konu yazmanın mantıklı olacağını düşündüm ve aklıma gelen mekanları sizinle paylaşmaya karar verdim.Erken mi acaba demeyin sakın.. İstediğiniz tarihte ve hayalinizdeki mekanda düğün yapmak istiyorsanız bir an önce çalışmaya başlayın:) Zaten mekanlarla görüşerek yeterince vakit harcayacaksınız..Hem daha durun bakalım yeni başlıyorsunuz işiniz çooookkk:)


1-Ankara Vilayetler Evi:

   Gölbaşı İlçesinde Koyna Yolu üzerinde bulunan mekan, Mogan Gölü kıyısında gün batımında nikah ve farklı kapasiteleri bulunan salonları ile düğün fırsatı sunuyor.

2-Akalın Gölbaşı:

  Haymana Yolu üzerindeki mekan, Ankara'nın en eski düğün salonlarından olan Akalın'ın tecrübesini konuşturduğu bir yer.Yeni evlenecek çift için özel hazırlanmış villaları ile hem düğün öncesi hazırlık hem de düğün sonrası konaklama için kolaylık sağlıyor..

3-Mogan Park Maya:

   
   Haymana Yolu üzerinde Mogan Gölü kıyısında kurulmuş bir mekandır.

4-Has Bahçe :



      İncek Yolu üzerinde ister havuz başı ister kır düğünü yapılabilecek çok hoş bir mekan.


  5-İncek Garden:

             İncek Yolu Üzerinde yine hem havuz başı hem de kır düğünü yapabileceğiniz çok güzel bir mekan 

    6-Kronos Hotel:


    
    
        Gölbaşı İlçesinde Konya yolu üzerindedir. Vilayetler Evi ile yan yana sayılabilecek bir konumda Mogan Gölü kısındadır.

      Bugün yayınladıklarım Gölbaşı ve İncek çevresinde bulunan mekanlardan bazıları..Farklı isteklere hitaben paylaşmaya çalışıyorum..  Siz bunlarla irtibata geçip  mekanları gezmeye başlayın  :))) Ben de sizin için araştırmaya devam edeyim..Ankara kazan ben kepçe bol mekan:) devamı gelecek....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder